In september verscheen de thriller De zigeunerbruid van Carmen Mola.
Namens Xander Uitgevers mogen wij twee paperbacks en een epub verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Susana Macaya verdwijnt na haar vrijgezellenfeest. Haar lichaam wordt twee dagen later gevonden, haar tutu doordrenkt met bloed. Even wordt gedacht dat de aanstaande bruid nog leeft, tot blijkt dat het een made is die uit haar oogkas kruipt…
De even kleurrijke als ervaren inspecteur Elena Blanco ontdekt dat Susana’s zus Lara zeven jaar geleden op dezelfde vreselijke wijze aan haar einde kwam, ook op de vooravond van haar huwelijk. De moordenaar van Lara zit momenteel echter zijn straf uit.
Twee gruwelijk vermoorde bruiden, een veroordeelde dader die mogelijk niet de juiste is en een inspecteur die achtervolgd wordt door een diep persoonlijk trauma. De zigeunerbruid is een macabere, bijzonder scherp en snel geschreven literaire thriller van een van de belangrijkste Spaanse thrillerauteurs van dit moment.

Over de auteur

Achter het pseudoniem Carmen Mola gaan drie bekende Spaanse thrillerauteurs schuil. De zigeunerbruid is het eerste deel van een trilogie en is een groot succes in Spanje. Het wordt vertaald in zeven landen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de Engelse titel van het tweede deel van de trilogie?

Stuur je antwoord voor 5 november 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Mola’. Geef duidelijk aan of je een epub of paperback wil, of dat je geen voorkeur hebt! Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)