Op 10 april verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de thriller Verboden toegang van Belinda Aebi. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Verboden toegang

Het verhaal
Na het lezen van dit boek, kijk je nooit meer met dezelfde ogen naar een tuinhuisje – Urbain Decorte wordt na een brand dood aangetroffen in het tuinhuis van zijn volkstuintje. Het brandonderzoek wijst uit dat er kwaad opzet in het spel is. Twee jaar geleden werden er al eens percelen vernield, maar de daders zijn nooit gevonden. Hoofdrechercheur Stef Michiels zoekt met zijn team naar sporen om de brandstichters te vinden en wil meer te weten komen over het slachtoffer. Wie was Urbain Decorte? Naarmate de speurders meer in zijn verleden graven, stuiten ze op extreme gebeurtenissen die erop wijzen dat hij niet de onschuldige man was die hij deed uitschijnen. Ook zijn echtgenote lijkt compleet van de kaart wanneer ze geconfronteerd wordt met het beeld van een totaal andere man dan diegene waar ze jarenlang mee getrouwd was. De speurders vinden in de woning van het slachtoffer compromitterende foto’s van mannen met bivakmutsen. Decorte is een van hen.

Over de auteur
Belinda Aebi (1959) werkte 26 jaar als manager van de juwelenafdeling bij de firma Rodania, het horlogebedrijf dat door haar Zwitserse vader in België werd opgericht en uitgebouwd. In het boek Swiss Made (maart 2008) tekende ze zijn levensverhaal op. Tijdens het werken aan deze biografie ontdekte ze haar “goesting” om te schrijven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe ziet Belinda Aebi’s ideale wereld eruit? (Tip, lees hier meer over Belinda)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verboden toegang’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)