Heks van vuur en oorlog

Onlangs verscheen bij uitgeverij Rebel Books Leger van Schaduw en storm deel twee uit de serie: Lara Polaris, van S. Christina. In samenwerking met de auteur mogen wij zowel deel 1 Heks van vuur en oorlog als 2 uit deze serie verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

De verhalen:
Heks van vuur en oorlog: In een land waar magie verboden is, probeert de zestienjarige Lara met alle macht haar krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze getest op hekserij, en staat haar wereld op zijn kop. Het heksenteken wordt in haar nek getatoeëerd en langzaam maar zeker wordt ze afgesloten van de rest van de wereld. Ze leert haar lotgenoten kennen; David, Noah, Philip en Alex, en samen starten ze een verzet tegen de onderdrukking. Maar net als alles op zijn plek lijkt te vallen, ontdekt Lara een duister familiegeheim. Magie is niet zonder reden verboden, en die reden is dichterbij dan ze denkt…
Leger van schaduw en storm: Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen – maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president. Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?

Over de auteur
Sanne Christina (1994) is een Nederlandse auteur. Haar debuut, Heks van vuur en oorlog, verscheen in 2020 bij haar eigen uitgeverij Rebel Books. Dit jaar verschijnt het vervolg, Leger van schaduw en storm.

Lees hier het interview met S. Christina.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is S. Christina’s volledige naam?
  • 2. Hoe heten haar katten?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘S. Christina’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂
Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)