Koning van het Sintelwoud

Op 4 maart verschijnt bij Hamley Books de nieuwe Yound Adult van Jen Minkman, Koning van het Sintelwoud. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De tweelingzussen Vasilisa en Morana wonen diep in het bos vlak bij de rand van het mysterieuze Sintelwoud. Morana is voorbestemd om op haar zeventiende verjaardag te trouwen met de koning van het Sintelwoud. Vasilisa is bang voor dat moment, omdat ze dan haar zus voor altijd kwijt zal raken. Op de dag van het festival van Zwartzon wordt Vasilisa echter door magie het Sintelwoud ingelokt en ontspint zich een heel ander verhaal dan waar ze altijd in geloofd heeft. Want soms is de weg van de legende die jou verteld is niet het pad dat je moet volgen…

Over de auteur
Jen Minkman werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. 

Na een uitwisseling, stage en masterstudie in Salzburg, Brussel en Cambridge kwam ze terug naar Den Haag en werd lerares Engels op de middelbare school. In 2020 verhuisde zij naar Utrecht.

Zij is in de eerste plaats auteur en schrijft en publiceert al jaren boeken in het Young Adult (Fantasy) genre.
Sinds 2017 is zij fulltime auteur. In augustus 2017 behaalde zij als eerste Nederlandse YA-auteur ooit een plekje op de USA Today bestsellerlijst.

Jens debuut bij Hamley Books, ‘Mijn hart van IJs’ werd gebaseerd op een bestaande Oostenrijkse mythe en verschijnt in het najaar van 2020.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het boek “Mijn hart van ijs” werd beoordeeld in een leesclub en er was een blogtour. Hoeveel sterren (gemiddeld) ontving dit boek van de deelnemers van de leesclub en hoeveel van Miriam voor de blogtour?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Koning van het Sintelwoud’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)