Hartverwarmde winter

Onlangs verscheen bij uitgeverij Loft Books de feelgoodroman Hartverwarmde winter van Karin Rozenhart. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hartverwarmende winter van Karin Rozenhart is het derde deel in de feelgoodserie De Zilveren Vos, waarin Iris terugkeert om haar familie weer bij elkaar te brengen.
Iris Prins woont al zes jaar in het warme Spanje maar ze mist haar familie. Zeker nadat haar moeder een hersenbloeding heeft gehad wil ze niks liever dan weer dicht in hun buurt wonen. En ze heeft een missie: de band tussen haar vader en zijn zus herstellen.
Iris verhuist terug naar Nederland en boekt een verblijf in hotel De Zilveren Vos. Aan de winterse kou van Nederland kan ze maar slecht wennen en ook haar plan lijkt te mislukken. Als er een noodgeval is in het café van De Zilveren Vos en Iris tijdelijk bijspringt geeft dat haar niet alleen de tijd om een nieuw plan te bedenken, maar ook om de stoere kok Morris beter te leren kennen. Zal hij haar toelaten in zijn leven?

Over de auteur
Karin Rozenhart (1976) woont met haar man en twee kinderen in Almere, waar ze op zolder haar verhalen tikt. Haar hoofd zit altijd vol ideeën en plannen voor nieuwe verhalen. Naast van schrijven houdt ze van wandelen, de natuur, tekenen, katten en natuurlijk lezen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Hartverwarmde winter.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. “Hartverwarmde winter” is het derde deel in de feelgood-serie De zilveren vos. Wat zijn de titels van de eerder uitgebrachte delen?
  • 2. Naar welke plaats is Iris Prins onderweg in het eerste hoofdstuk van Hartverwarmde winter?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 december 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hartverwarmde winter’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)