dodendans

Op 7 september verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Dodendans van Maria Grund. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op een eiland voor de oostkust van Zweden wordt een jonge man naakt en verward aangetroffen in een bos. Sanna Berling wordt erbij geroepen. Ze is net aan een nieuwe baan begonnen, als lokale politieagent in een klein dorp, en wil eigenlijk nooit meer aan zware misdrijven werken. Maar als de man zwaargewond blijkt te zijn en ter plekke overlijdt, wordt ze met tegenzin betrokken bij een nieuwe moordzaak.
Samen met Eir Pedersen duikt Sanna in de nieuwe zaak, en al snel ontdekken ze dat het ogenschijnlijk rustige dorpje duistere geheimen herbergt en een broedplaats is van angst, wantrouwen en geweld. Tegelijkertijd wordt Sanna achtervolgd door dramatische herinneringen aan drie jaar eerder, toen een tiener een reeks geweldĀ­dadige moorden pleegde en daarna spoorloos verdween.

Over de auteur
Maria Grund werkte jarenlang in de film- en mediabranche. Haar eerste thriller werd genomineerd voor meerdere prijzen en won de Swedish Academy of Crime Fiction Award voor het beste debuut. Haar boeken zijn in elf landen verschenen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de titel van Maria Grund’s debuut?
  • 2. Wie van ons team las haar debuut?
  • 3. Hoeveel sterren gaf onze recensent dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 september 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dodendans’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt šŸ™‚

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)