Gevlinderd

Op 14 mei verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de thriller Gevlinderd van Alexander Olbrechts. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In Gevlinderd treffen gruwelijke moorden en persoonlijke drama’s de gynaecologe Lydia Muysen. Aan haar turbulent verleden heeft Lydia – Lys voor de vrienden – een zware depressie en een alcoholverslaving overgehouden. Tijdens de sessies met haar therapeut verhaalt Lys over haar verleden en probeert ze op haar eigen manier deze ingrijpende gebeurtenissen te verwerken. Lys groeide op in een disfunctioneel gezin en haar kinderjaren werden vooral gekleurd door de afwezigheid van haar vader, maar ook door de ziekte en het overlijden van haar geliefde broer Gabriel. De tweede grote tegenslag, die ze op volwassen leeftijd te verwerken kreeg, was de ontdekking dat ze onvruchtbaar is en dat haar man Richard Duquesne in de nasleep hiervan een kind bij zijn secretaresse heeft verwekt. Tot overmaat van ramp ontdekt Lys dat ze zich in het epicentrum bevindt van het onbekende plan van een gruwelijke seriemoordenaar die vrouwen genitaal verminkt en een grote, tropische vlinder op hun vagina speldt. De moordenaar laat bij elk nieuw lichaam de afgesneden delen van het vorige slachtoffer achter, vormgegeven als een morbide vlinderkarikatuur. Zal Lys zich in haar mentaal wankele toestand uit deze penibele toestand weten te redden of wordt ze het volgende slachtoffer van de moordenaar?

Over de auteur
Mijn debuut ‘Gevlinderd’ werd in mei 2020 gepubliceerd. In december 2020 lanceerde ik de gratis kortverhalen ‘Flitsende Emma’ en ‘A.C.N.E.’. Je kunt deze verhalen gratis downloaden in de Kobo-store. Op 9 oktober 2021 won ik samen met 3 andere schrijvers de schrijfwedstrijd ‘Fatale Ontmoeting’. Op dit boek10-evenement leerde ik de uitgever Godijn Publishing kennen. Het eindigt met jouw dood is mijn tweede thriller die op 11 december 2021 bij Godijn Publishing uitkomt. Op mijn Facebookpagina ‘Boeken van Alexander Olbrechts’ kun je me volgen om het laatste boekennieuws te ontvangen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In 2021 won Alexander een plek in de 4-in-1 thrillernovelle ‘Fatale Ontmoeting’ dat in 2022 bij Godijn Publishing uitkwam. Wat is de titel van zijn verhaal?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gevlinderd’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)