Verborgen tralies

Onlangs verscheen bij uitgeverij LetterRijn de thriller Verborgen tralies van Melissa Skaye. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub en 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op 15 november 2017 verdwijnt Aisha Vermeulen, de vriendin van rechercheur Luca Borra, spoorloos. Ondanks alle hulp die hij van zijn collega Sanne Philips, de recherche en paragnost Will de Jager krijgt, blijft ze onvindbaar. Haar kinderen zijn ontroostbaar, maar geven de moed niet op. Luca raakt in een depressie waaruit niemand hem weet te krijgen. Tot Franka Catini, een goede vriendin van Sanne, vier jaar later eveneens verdwijnt.

Over de auteur
Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd, Verminkte toekomst, Verknipte tegenstander en Verzwegen trauma. Ook is zij auteur van de thriller In onschuld en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Samen met J. Sharpe schreef zij de thriller Meedogenloos. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn. www.melissaskaye.nl

Lees hier het eerste hoofdstuk van Verborgen tralies.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Verborgen tralies maakt deel uit van de VT-reeks. Het hoeveelste deel is dit?
  • 2. Wie van ons team las “Verzwegen trauma” van Melissa Skaye?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verborgen tralies’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)