Namens Ambo|Anthos Literaire Thrillers mogen wij een exemplaar verloten van de pas verschenen thriller Haar perfecte leven van Sam Hepburn! (Hiervoor onze dank.)

Waar gaat het boek over:

Haar perfecte leven van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden, en heeft een ronduit verbluffende ontknoping die lezers in Groot-Brittannië op het puntje van hun stoel liet zitten. Perfect voor fans van Clare Mackintosh, BA Paris en Nicci French.

Grace Dwyer heeft het allemaal: een knappe echtgenoot, een leuke baan als tv-kok, een schattig dochtertje en een prachtig huis. Ze leidt een perfect leven. Haar nieuwe vriendin Juliette past niet helemaal in dat plaatje: ze is een alleenstaande moeder die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Waarom zijn ze bevriend geraakt? Grace’ leven blijkt dan ook minder perfect dan het op het eerste gezicht lijkt. En wanneer haar leven nog meer barsten gaat vertonen, is het de vraag of ze dat overleeft.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, deel het winactiebericht en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe ziet jouw ‘perfecte leven’ eruit?

Leukste en meest originele antwoord zal door de beheerders uitgekozen worden.

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 26 februari 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Haar perfecte leven

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)