Leugenaarsclub

Op 2 april verschijnt bij uitgeverij KLuitman de Young Adult Leugenaarsclub van Eva Burgers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het leven van de 17-jarige Elin Vondel komt op z’n kop te staan als ze een boek toegestuurd krijgt met daarin een raadselachtige boodschap. Even lijkt het erop dat de anonieme afzender een grap met haar uithaalt, maar niets blijkt minder waar. Er belanden steeds -nieuwe boeken bij haar in de brievenbus en de teksten die daarin geschreven staan, worden elke keer heftiger en persoonlijker. Samen met haar vriendin Yuka en maatje Hugo gaat Elin op onderzoek uit. Als ze naar plekken worden gestuurd die ze nog uit hun jeugd kennen, leggen ze langzaam de link met de mysterieuze afzender. Lukt het de drie om het naderende onheil te voorkomen? En krijgt Elin antwoorden op vragen over haar vader, die op haar tiende onder verdachte omstandigheden verdween?

Over de auteur
Eva Burgers werkte jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit. In haar boeken combineert ze die vakkennis met haar schrijftalent.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Eva Burgers heeft gestudeerd in Den Haag, wat studeerde zij daar? (Tip: lees hier meer over Eva)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Leugenaarsclub’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)