Het woord

Op 29 maart verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de thriller Het woord van Luc Vos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten (1 epub en 1 paperback), waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Nadat meerdere jonge vrouwen spoorloos zijn verdwenen, krijgt het team van de Antwerpse inspecteur Anne Verelst de opdracht te onderzoeken of de zaken verband met elkaar hebben. Het uitblijven van enig spoor van de vrouwen en de oorzaak van hun verdwijning zet het team behoorlijk onder druk, zeker wanneer de media aandacht aan de verdwijningen beginnen te besteden. De onrust groeit bij de inwoners van de stad. Wie is er verantwoordelijk voor deze verdwijningen? Wie is het volgende slachtoffer? En kunnen de predikant en zijn vrouw, die op elke straathoek lijken op te duiken om het gospel te verkondigen, iets gezien hebben dat Anne kan helpen?

Over de auteur
Al van toen hij nog maar net kon lezen, was boeken lezen een dagelijkse hobby voor Luc. Elk boek in de lokale bibliotheek werd verslonden, tot thrillers en fantasy zijn duidelijke voorkeur wegdroegen en Stephen King zijn favoriet werd.
Toch kwam zelf schrijven pas veel later toen hij in 2002 de eerste woorden van zijn fantasyverhaal Meriumbe, de vlucht van het Heilig vuur op papier zette dat in 2003 het levenslicht zag. In 2004 volgde het tweede deel en sindsdien is het schrijven niet meer gestopt, met vooral spannende verhalen in diverse formaten.
Als hij niet schrijft, verdeelt hij zijn tijd tussen zijn job als consultant in digitale projecten en zijn vrouw, zoon en hond waarmee hij in Heultje-Westerlo, de groene parel der Kempen, woont en graag de wereld rond reist.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het woord

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de titel van het eerste deel van de Anne Verelst serie?
  • 2. Met welk woord begint hoofdstuk 1?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 April 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het woord’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)