Op 17 oktober verscheen de thriller 48 uur van James Patterson.  
Namens Uitgeverij Cargo mogen wij drie paperbacks verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Een onmogelijke missie, een dodelijk ultimatum, een gevecht tegen de tijd.

Als Amerikaans inlichtingenofficier heeft Amy Cornwall al het nodige meegemaakt. Maar wat ze op een dag aantreft bij thuiskomst doet zelfs haar verstijven. Het huis is leeg, geen stemmen van dochter of man, geen geuren van een wachtende maaltijd. Slechts een onbekende telefoon op de eettafel, via welke ze een vreselijk ultimatum doorkrijgt. Binnen 48 uur moet ze een naamloze gevangene vinden en bevrijden. Lukt dit haar niet, dan zal haar gezin het niet overleven.

Over de auteur

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef de zeer succesvolle thrillerreeksen: Alex Cross en The Women’s Murder Club. James Patterson woont en werkt in Florida.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de titel van de laatst verschenen Alex Cross in Nederland?

Stuur je antwoord voor 6 november 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ’48 uur’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)