Onlangs verscheen bij Palmslag de nieuwe thriller van Ronald van den Broek, Fantoomzoom. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 gesigneerd exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hoe los je een moord op als de dader geen motief lijkt te hebben?  Op het plaatselijke kerkhof in Maastricht wordt een gewurgde puber aangetroffen. De CEO van een internationaal opererend bedrijf overlijdt tijdens een pikant  seksavontuurtje en de flamboyante ontwerper en creatief directeur van modehuis MonPote wordt geëlektrocuteerd tijdens een interview met een journalist.  De Amsterdamse rechercheur Irisa Romijn krijgt de leiding over het onderzoek, maar ziet geen enkel verband tussen de moorden. Ondertussen wordt ze afgeleid door problemen met een starre officier van justitie en onrustige demonen uit haar eigen recente verleden.  De klokt tikt genadeloos door terwijl de druk op Irisa en haar team om deze zaken op te lossen steeds verder toeneemt, want het volgende slachtoffer kan elk moment vallen… 

Over de auteur
Na de met lovende kritieken ontvangen thriller ’Mijn Kartonnen Broer’ komt Ronald van den Broek met een nieuwe pageturner die nog spannender en angstaanjagender is.  Ronald van den Broek studeerde gezondheidswetenschappen en rechten en werkt als jurist. De boeken van Nicci French inspireerden hem tot het schrijven van thrillers. Na het debuut ‘Varkensbloed in chocolade’ verschenen ‘Beschermduivel’ en ‘Mijn Kartonnen Broer’. Nu verrast hij thrillerliefhebbers opnieuw met het ijzingwekkende ‘Fantoomzoon’. “Als Ronald van den Broek meedingt naar de titel van ‘De Nederlandse Dan Brown’, gaat hij vast winnen.” – Vrij Nederland

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bianca las Mijn kartonnen broer van Ronald van den Broek. Wat bedoelt ze met: “Deze ommekeer had van mij wel iets eerder plaats mogen vinden” en hoeveel sterren gaf zij dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Fantoomzoon’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


PLaatst hier de link van Bol.com PLaats hier de link van Bazarow

Leave a Reply

  • (not be published)