Deze maand verscheen bij Uitgeverij De Crime Compagnie de thriller van Heleen van den Hoven: De speelgoedman.
In samenwerking met Uitgeverij De Crime Compagnie mogen wij twee epubs verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Na een wortelkanaalbehandeling krijgt Inigo Dubbelman nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het moment dat hij de belangstelling van Fee Kastelijn heeft gewekt, zijn collega bij transportbedrijf Dubbelman Logistiek.
Wanneer Fee besluit Inigo van zijn saaiheid te verlossen, leert ze een interessantere man kennen dan ze had verwacht. Maar wat doet hij in de uren die hij naderhand vergeten is?
Al snel vragen ze zich allebei af: Wie is Inigo Dubbelman eigenlijk? De vraag gooit hun levens overhoop. Het antwoord is dodelijk.

Over de auteur

Met Het CARPA Complot maakte Heleen van den Hoven (1959) in 2019 haar thrillerdebuut bij De Crime Compagnie. Eerder verschenen bij De kleine Koning enkele kinderboeken van haar hand, en de avonturenroman Halverwege (2015). Heleen laat zich graag inspireren door bijzondere locaties, of dat nu de Maeslantkering is of een oude monumentale begraafplaats. Ze schrijft in uiteenlopende genres en heeft een liefde voor spanning en avontuur. Van huis uit is Heleen docent.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Onder welk pseudoniem schrijft Heleen van den Hoven ook?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Heleen‘. Vermeld hierbij ook je e-mailadres!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)