Kansloos

Onlangs verscheen bij uitgeverij LetterRijn de thriller Kansloos van Petra Spark. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x paperback en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

“Jullie zoon was niet de eerste, maar hij is evenmin de laatste.”

Door een tragisch ongeluk komt de negentienjarige zoon van de premier om het leven. Niet veel later ontvangt de premier een bericht: Jullie zoon was niet de eerste, maar hij is evenmin de laatste. Rechercheurs Roy en Sophia worden ingeschakeld. Hun onderzoek krijgt een onverwachte wending wanneer jongemannen overlijden die een nauwe band hadden met de zoon van de premier. De sleutel tot de ontknoping van de zaak lijkt in het verleden te liggen. Een verleden dat haar geheimen niet graag prijsgeeft.

Over de auteur
Petra Spark heeft al twee boeken op haar naam staan. Ze schrijft spannende verhalen en weet de lezer steeds weer aan haar boeken gekluisterd te houden. Na haar debuut ‘Artikel 13’, dat in 2017 verscheen, publiceerde ze in 2019 ‘Eén kans op zes’.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Kansloos.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Haar eerste boek heeft ze op de Antwerpse Boekenbeurs gesigneerd. In wiens gezeldschap verkeerde zij toen? (Tip: meer info op de site van LetterRijn)
  • 2. Hoe heet de zoon van Alexander en Angelina, uit het proloog van Kansloos?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kansloos’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)