De niet zo gewone Raven

Op 20 maart verschijnt bij uitgeverij Hamley Books het jeugdboek De niet zo gewone Raven van Marjo de Vroed. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Ravens bijzondere familie kan veranderen in fabelfiguren. Zelfs haar beste vriend Joris weet dit niet. Daarom probeert Raven wanhopig geheim te houden dat ze ook gaat veranderen. Maar of dat lukt met haar ontvlambare oma en hongerige vampier-oom in de buurt?

Wat als je hele familie kan veranderen in fabeldieren, maar niemand dat mag weten?

Raven heeft tot nu toe dit familiegeheim goed voor haar beste vriend Joris verborgen kunnen houden. Maar de dag dat zij ook zal veranderen komt steeds dichterbij. Omdat ze bang is Joris’ vriendschap te verliezen, besluit ze dat hij daar niet bij mag zijn.
Net als Raven denkt met een vakantie de perfecte oplossing te hebben gevonden om ongezien te kunnen transformeren, gaat Joris onverwacht mee. Nu moet haar familie alles op alles zetten om Joris ervan te overtuigen dat ze normale mensen zijn. En dat valt niet mee met een licht ontvlambare feniks als oma en een hongerige vampier als oom.

Over de auteur
Marjo de Vroed Vrolijk, creatief, chaotisch Maak kennis met Marjo de Vroed Jeugdboeken auteur Marjo de Vroed (1965) is getrouwd en moeder van drie volwassen dochters. Van kleins af aan heeft ze verhalen geschreven: als klein meisje in de schoolkrant, als puber in schriftjes en als volwassene in de vorm van eindmusicals voor haar klas. In 2018 heeft ze het roer omgegooid en is ze zich gaan toeleggen op wat ze al jaren graag wilde doen: een boek schrijven. Haar ervaring als leerkracht hielp haar bij het tot stand komen van haar eerste kinderboek. Sindsdien heeft ze niet alleen twee kinderboeken over de Bosdorp Brigade geschreven, maar zijn er ook twee verhalen van haar gepubliceerd in de bundels Blind vertrouwen (2020) en Onder druk (2021).

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons las “De gevaarlijke strijd” van Marjo de Vroed?
  • 2. Hoeveel sterren gaf onze recensent dit boek?
  • 3. Mede waardoor kom je in de juiste sfeer van het verhaal? (Tip: lees hier de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De niet zo gewone Raven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)