Het boek met de gevaarlijke geheimen

Op 4 april verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de jeugdthriller Het boek met de gevaarlijke geheimen van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De ouders van de twaalfjarige tweeling Otis en Bo verdwijnen zonder enig spoor na te laten. De politie staat voor een raadsel. Otis geeft zichzelf de schuld van het gebeuren. Weken later staat een zekere Francis voor de deur. Hij was ooit de collega van hun vader, maar na een felle ruzie werden alle banden verbroken. Hij beweert dat hij jaren geleden als hun voogd werd aangesteld in geval van nood en neemt meteen zijn intrek in het huis. Wanneer Otis Francis hoort praten over een bijzonder boek in de bibliotheek van zijn vader, is hij er meteen van overtuigd dat dit de reden is waarom zijn ouders moesten verdwijnen. Maar wat gebeurt er als iemand het boek zou openen?

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende kinder- en jeugdboeken en psychologische thrillers. Daarnaast neemt ze af en toe een uitstap naar het Young Adult en het feelgood genre, en schrijft ze ook audioboekreeksen. Zij schrijft ook Engelstalig werk onder de naam Joanne Carlton. Meerdere van haar boeken werden genomineerd voor prijzen. Intussen werden ook meerdere titels verkocht voor vertalingen. Sandra schrijft ook graag spannende kortverhalen. Verschillende daarvan behaalden de shortlist van diverse wedstrijden. Sandra is samen met haar partner de bezieler achter uitgeverij Hamley Books, waar ze tevens ook de uitgever van is.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Volgens welke techniek schrijft Sandra J. Paul haar boeken?
  • 2. Door welke auteur is Sandra J. Paul gaan schrijven en bewonderd zij enorm?
  • 3. Wie van ons team las “Alles wat je maar wenst”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het boek met de Gevaarlijke geheimen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)