Ik hou je vast

Onlangs verscheen bij Zomer & Keuning de nieuwe Roman van Marina Folkers, Ik hou je vast. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
‘Ik hou je vast’ van Marina Folkers is een aangrijpende feelgoodroman met een heftig thema. Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar verder heeft ze een leuk leven. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met te veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten. Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over een bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit de manier is om weer met hem in contact te komen. Maar Ethan doet net alsof hij haar niet kent. Marina Folkers’ ‘Ik hou je vast’ is een prachtig verhaal dat je niet onberoerd zal laten.

Over de auteur
Marina Folkers is schrijfster van de feelgoodromans ‘Faye en Sean’, ‘Zoektocht terug’, ‘Onder de sterren van Montpellier’ en ‘Meer dan ooit’. Haar vijfde roman ‘Ik hou je vast’ verscheen op 6 oktober 2020.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Ik hou je vast.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bianca las “Meer dan ook” van Marina Folkers. Waar zorgen Lucie en David, de hoofdpersonen, voor bij Bianca?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ik hou je vast’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.
Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)