De pijn die wij verbergen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de jeugd roman De pijn die wij verbergen van Monica Haak. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten (ePub of paperback), waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als Fleur op haar Instagram-story een vervelende reactie krijgt van een anoniem account, neemt ze het eerst niet zo serieus. Maar als er steeds gemenere berichten volgen, wordt Fleur beetje bij beetje overgenomen door haar angsten. Hoe kunnen berichten zoveel pijn doen? Wie zit er achter dit account? Fleur heeft hulp nodig om de ballen in haar leven hoog te houden, maar als je niet meer weet op wie je kunt vertrouwen… Fleurs beste vriend Matt heeft zijn eigen struggles. Zijn nieuwe vriendin lijkt het niet goed met Fleur te kunnen vinden en hij heeft veel studiekeuzestress. Matts strenge ouders hebben een andere toekomst voor hem voor ogen dan hijzelf. Ook bij hem bouwt er een hoop spanning op, maar hij weet niet hoe hij hiermee om moet gaan…

Over de auteur
De vierentwintigjarige Monica Haak woont in Nederland, maar evengoed in de ontelbare werelden die zich in haar hoofd afspelen. Al van jongs af aan schrijft ze verhalen en ademt ze inspiratie in voor opkomende verhalen.
In september 2017 publiceerde ze haar eerste boek “Fatale Beloftes”, een emotioneel verhaal over twee meisjes die elk een zwaar verlies lijden en elkaar vinden op het moment dat ze met dat verdriet leren omgaan. Fatale Beloftes werd in eigen beheer uitgebracht en werd tweede in de Indie Awards van dat jaar.
In 2019 kwam Monica in contact met Hamley Books, waar de gesprekken al snel gingen over het bovenvermelde boek. Daarop besloot Hamley om dit boek opnieuw uit te brengen in een gewijzigde vorm. Zo werd de inhoud grondig aangepast, werd er een nieuwe cover gemaakt, en kreeg het verhaal een nieuwe titel die  ontstond na een fijne brainstorming sessie.
“Voor verdriet heeft niemand tijd” is een pakkende hedendaagse Young Adult geworden met zeer veel emotie en vooral pure vriendschap.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Door wie werd Fatale beloftes uitgebracht
  • 2. Welke prijs ontving dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De pijn die wij verbergen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)