Bij A.W. Bruna verschijnt vandaag (11 april) de debuutthriller Wat je niet weet van
Karen Cleveland. Wij mochten een vooruitleesexemplaar van dit boek ontvangen en vandaag is dan ook de recensie online gekomen. Daarnaast mogen wij namens A.W. Bruna ook nog 2 exemplaren van dit spannende debuut verloten!

Een spannende spionagethriller voor de liefhebbers van psychologische thrillers.

Waar gaat het boek over:

Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische ‘slapers’: spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger.
Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is – haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen – in ernstig gevaar.
Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. Wie kan ze nog vertrouwen?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (delen van het bericht wordt gewaardeerd!) en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de tweeling van Vivian en Matt?

(Zie de preview op de site.)

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 19 april 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Wat je niet weet. (Wanneer je Facebooknaam anders is dan de naam waar je mee mailt, graag ook even vermelden!)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)