Bij uitgeverij Cargo is deze maand de nieuwe thriller van Lisa Gardner
Achter je, uitgekomen. Namens de uitgever mogen wij maar liefst 3 exemplaren van dit boek verloten!

Waar gaat het boek over:

Acht jaar geleden vermoordde Sharlahs broer hun beide ouders, om zijn eigen leven en dat van zijn zusje te redden. Sharlah werd geadopteerd door de FBI-profilers Pierce Quincy en Rainie Conner, en zag haar broer nooit meer terug.

Maar nu worden Pierce en Rainie opgeroepen na een schietpartij in het plaatselijke tankstation, de dader is op de vlucht geslagen. Alles wijst erop dat de broer van Sharlah de dader is, en iedereen vraagt zich af waarom hij opnieuw aan het moorden is geslagen.

Voor de dertienjarige Sharlah is dit dé kans om weer in contact te komen met haar broer, en eindelijk inzicht te krijgen in die zwarte nacht waarin hun beide ouders omkwamen. Maar ze weet ook als geen ander dat het werkelijke gevaar altijd dichterbij is dan je denkt.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (delen van het bericht wordt gewaardeerd!) en geef antwoord op de volgende vraag:

Noem een ander deel in de Quincy en Rainie serie (naar het Nederlands vertaald).

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 20 april 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Achter je. (Wanneer je Facebooknaam anders is dan de naam waar je mee mailt, graag ook even vermelden!)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)