Het debuut van de maand januari is Horen, zien, zwijgen van J.D. Barker. In samenwerking met Uitgeverij Boekerij (waarvoor dank) mogen wij 3 exemplaar van dit boek weggeven. 

Waar gaat Horen, zien, zwijgen over? 

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.

Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt. Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emorys locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de Engelse titel van Horen, zien, zwijgen? (hint: de titel is terug te vinden het interview dat wij met J.D. Barker hadden)

Stuur je antwoord voor 15.00 uur op 20 januari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Barker’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)