Op 4 februari verschijnt Ruimte voor liefde van Joyce Spijker.

Het verhaal
‘Ruimte voor liefde’ gaat over de liefde anno nu. Een tijd die gedomineerd wordt door opties, keuzes, Tinder en waarin forever after ver weg lijkt. Maar toch dromen we nog vaak van dat idee van de prins op het witte paard en de vrouw van je leven, maar kan dat nog wel en vooral: heeft het zin?

In dit boek vind je verhalen van mensen die gelukkig zijn in de liefde en het net even anders doen dan anders. Over de ideale relatievorm (denk aan single zijn, een open relatie, swingen, polyamorische en monogame relaties), over jaloezie, onzekerheid en omgeving. Maar ook de visie van psychologen, een relatietherapeut en een trendexpert om te laten zien waarom we doen wat we doen. Ze geven inzichten en tips, maar de interviews worden ook omlijst door verhaaltjes en facts & figures.

‘Ruimte voor liefde’ is voor iedereen die liefde zoekt, koestert of ooit heeft liefgehad en leest als een relaxed en ultra dik thematijdschrift vol breekbare en zinderende verhalen.

Be a lover,
not a fighter,
but always fight for
what you love.
-Anoniem

Over de auteur
“Ik ben gek op lezen en na een studie Nederlandse taal- en letterkunde werkte ik bijna 10 jaar als communicatieadviseur en woordvoerder. Veel van geleerd, maar ik wilde meer. Ik volgde mijn hart en een opleiding ‘Roman schrijven’ en maakte ‘Spotlight’ (2013).

Ik vond mijn uitgever Meulenhoff Boekerij binnen 10 dagen, kreeg direct two-bookdeal en een nieuwe carrière was geboren. Er volgde een thriller die ik niet goed genoeg vond om te publiceren én vervolgens ‘In de familie’ in 2016. Na een klein intermezzo heb ik het schrijven weer opgepakt en onlangs tekende ik een nieuwe two-bookdeal bij Ambo|Anthos waar mijn nieuwe thrillers verschijnen. Aan de eerste werk ik nu en die mag je in het najaar van 2019 verwachten.” (joycespijker.nl)

Preview
Ben je benieuwd en wil je alvast beginnen met lezen? Dat kan! Via deze link zie je alvast hoe het eerste hoofdstuk van het boek eruitziet om een idee te krijgen.

Het boek is nu al te pre-orderen via mijn www.joycespijker.nl (plaats je order voor 1 februari en ontvang een preorder-korting)

Joyce is van 16 tot en met 24 februari te vinden op de huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam, naast de Happy & Healthy villa. Daar geeft zij dagelijks een lezing van 13.00-13.30 uur.

(Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Binnenkort hebben wij een winactie met Ruimte voor liefde. Hou de socials in de gaten!)

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)