Hij is er! De nieuwe editie van het Thrillers & More Magazine.

Download nu editie no. 3.

Met in

dit nummer (16 pagina’s):

 • Auteur van de maand: Nathalie Pagie
 • In gesprek met: David Hewson
 • Boekpresentatie: Het kwaad in ons—Corine Hartman
 • Nathalie Pagie: op vakantie met…een boek
 • Anthonie Holslag: Hoe het begon
 • Boekpresentatie: Chateau de Provence en Meedogenloos
 • In gesprek met: Corine Hartman

Inclusief een nog niet eerder gepubliceerde column van Nathalie Pagie en bijdragen van Joris Linssen & Caramba, David Hewson, Alex Marwood, Joyce Spijker, Marelle Boersma, Marlen Beek-Visser en boekenbloggers Mustreads or not, Samenlezenisleuker, Pagina 85, De wereld van Bryan, Birdy’s Boeken, Wat Cees leest, Lookie Books en Graag Gelezen.

Wil je de volgende editie als eerste in je inbox hebben, stuur dan een mail naar info@thrillersandmore.com ovv Magazine.

Geïnteresseerd in een papieren versie? Voor 1,95 euro (exclusief verzendkosten 2,45 euro, België 4,20 euro) sturen we een papieren versie naar jouw adres. Geef je adres door via info@thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

2 Comments to: Thrillers & More Magazine – editie 3

  • Alexander Roessen

   april 11th, 2018

   Leuk! En dankjewel voor je bijdrage. Groetjes, Alexander.

   Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)