Deze maand staat Heleen van der Kemp in de spotlights. Wij mogen maar liefst vijf! paperbacks verloten van haar nieuwe thriller Voor de meisjes namens Uitgeverij Cargo. Heel veel dank hiervoor! 

Het verhaal

Kim van Rijns leven stort in als blijkt dat haar grote liefde Karel van der Zee banden heeft met de Amsterdamse onderwereld. Het stel is niet veilig meer nu hij heeft besloten te getuigen tegen een van de kopstukken, en ze duiken onder via het getuigenbeschermingsprogramma.

Joyce Vermeer geniet met volle teugen van haar luxeleventje. Ze is getrouwd met de succesvolle advocaat Leonard Vermeer, woont in een penthouse en hoeft niet te werken. Dan ontdekt ze dat ze zwanger is, tegen de wens van haar man in. Ze denkt dat hij wel bij zal draaien, maar tot haar afschuw gebeurt het tegenovergestelde: hij eist dat ze een abortus ondergaat.

Dan wordt Leonard Vermeer voor de deur van zijn penthouse neergeschoten. Is hij door zijn gelijkenis met Karel van der Zee slachtoffer geworden van een vergismoord?

Over de auteur

Heleen van der Kemp heeft al meerdere thrillers op haar naam staan en is naast auteur ook nog communicatieadviseur. In 2010 debuteerde zij met Blond 15 het eerste deel met Britt Franken in de hoofdrol. In 2011 kwam het tweede deel Afrekening. 2013 was voor deel 3 Onschendbaar. Voor de meisjes is een standalone maar Britt is nog niet helemaal uit beeld.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet het vierde deel met Britt Franken in de hoofdrol en in welk jaar verscheen dit boek?

Stuur je antwoord voor 28 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Meisjes’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)