Omslagontwerp: Marry van Baar

De nieuwe Lisa Gardner is verschenen! En jullie maken kans op een exemplaar.
In samenwerking met uitgeverij Cargo mogen wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller (waarvoor onze dank!).

Waar gaat Zoek naar mij over? 

Een vermiste jonge vrouw heeft aanwijzingen achtergelaten om haar te vinden, maar voor wie?

Sinds haar ontvoering een paar jaar geleden is Flora Dane’s leven voorgoed veranderd. Nu helpt ze op haar forum andere “overlevers’ en geeft ze adviezen over hoe je nooit meer slachtoffer hoeft te worden. Als een van de bezoekers van haar forum als enige een gezinsmoord overleeft en daarna spoorloos verdwijnt, probeert Flora haar op te sporen. Heeft het meisje weten te ontsnappen? Of is ze de moordenaar?

D.D. Warren wordt opgeroepen bij het onderzoek en vindt daarbij Flora op haar pad. Beiden zijn op zoek naar een ander soort gerechtigheid, en ze zullen hun krachten moeten bundelen om de aanwijzingen te ontrafelen waarmee de vermiste jonge vrouw lijkt te vragen: Zoek naar mij.

Klinkt goed toch?

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Welk deel met D.D. Warren is Zoek naar mij?

Stuur een mail met je antwoord voor 25 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gardner‘. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)