Vandaag verschijnt bij uitgeverij Prometheus Façade, de nieuwe thriller van Esther Verhoef.

Het verhaal

Hij leek zo aardig.
Dat je hem ontmoette, was toeval.
Of niet?

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen.
Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn. (www.uitgeverijprometheus.nl)

Over de auteur

Esther Verhoef is een van de meest succesvolle en veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans zijn circa 2,4 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen, waaronder in de Verenigde Staten, Duitsland en Korea, en is meerdere malen genomineerd en bekroond. Ze won onder meer de NS Publieksprijs, de Hebban Award en De Gouden Strop.

Lees hier een fragment uit Façade

Het e-book van Façade verschijnt 20 maart 2019.

Bestel bij Bol.com

Of

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: NIEUW: Façade- Esther Verhoef

  1. Sonja Knelange

    maart 17th, 2019

    Wil graag het nieuwste boek Facade van Esther Verhoeven winnen, boeken van haar zijn zo spannend! Begonnen met lezen van haar boeken kan je niet meer stoppen, wil je weten hoe het afloopt.

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)