Isolatie

Onlangs verscheen bij uitgeverij LetterRijn de thriller Isolatie van Tamara Onos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x ePub en 1x paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Arboprofessional Renske Nijland is getuige van een ernstig bedrijfsongeval in een piepschuimfabriek. Vlak voordat het slachtoffer wordt afgevoerd, fluistert hij een woord in haar oor. Een Pools woord. Als Renske een onderzoek start, blijkt de man spoorloos verdwenen en wordt ze tegengewerkt door de directeur. De onverwachte terugkeer van haar moeder en de vondst van een lijk in het vredige Ellecom werpen een heel ander licht op het incident. Kan Renske meer doden voorkomen?

Over de auteur
Tamara Onos (1972) is arbeidshygiënist en hoger veiligheidskundige. Zij adviseert en schrijft over veilig en gezond werken. Haar liefde voor de pracht en problemen van arbeid deelt ze met Renske Nijland, de hoofdrolspeler uit deze serie. Isolatie is het tweede deel uit de Renske Nijland-thrillerreeks. Het eerste deel, Onder Invloed, is uitgeroepen tot De Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2019.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Isolatie.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Onder invloed” van Tamara Onos?
  • 2. Hoe heeft onze recensent de schrijfstijl ervaren?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 augustus 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Isolatie’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)