Op 27 juni verscheen de nieuwe thriller van de auteur van Tik Tak.
Kiekeboe van Chris McGeorge. Namens Uitgeverij LS Amsterdam mogen wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na tweeënhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robert Ferringham is nog steeds in rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robert geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Over de auteur

Chris McGeorge is 26 jaar en werkt als schrijver in Londen. McGeorge is een groot filmliefhebber en dat zie je terug in zijn boek.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat zegt Miriam over de plottwist in haar recensie over Tik Tak?

Stuur je antwoord voor 22 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kiekeboe’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)