Deze maand verscheen de thriller van een voor ons nieuwe Zuid-Koreaanse schrijfster.
Een goede zoon van You-Jeong Jeong. Namens Uitgeverij Cargo mogen wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Wie kun je nog vertrouwen als je jezelf niet vertrouwt.
De 26-jarige Yu-Jin ontwaakt na een onrustige nacht en ontdekt dat zijn kleding onder het bloed zit. Onder aan de trap vindt hij vervolgens het levenloze lichaam van zijn moeder, haar hals blijkt doorgesneden. Yu-Jin heeft geen herinneringen aan de nacht, maar beseft dat al het bewijsmateriaal naar hem wijst. Hij besluit daarom het lichaam van zijn moeder te verstoppen en zelf de moordenaar op te sporen. Ondertussen moet hij zijn nieuwsgierige tante, zijn stiefbroer en de politie op een dwaalspoor zetten.
Dan blijkt dezelfde nacht nóg een vrouw te zijn vermoord. Langzaam komen Yu-Jins herinneringen terug, en ontvouwt zich een drama dat verder gaat dan deze fatale nacht.

Over de auteur

You-Jeong Jeong is een Zuid-Koreaanse schrijfster van psychologische thriller en crime fiction. Een goede zoon is het eerste boek wat in meerdere landen vertaald is.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welk boek (Engelse titel) werd genoemd als 1 van de top 10 beste crime novels in 2015 in Die Zeit(Duitsland)?

Stuur je antwoord voor 24 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Goede zoon’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)