Meedogenloos

Onlangs verscheen bij uitgeverij Van Halewyck de nieuwe thriller van Damen & Vandermeeren, Meedogenloos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na de traumatische gebeurtenissen in Lissabon keert advocate Kirsten Hartogs terug naar België. Ze raakt betrokken bij de zogenaamde ‘slaapwandelmoord’, waarbij de dertiger Nick Steverlinck wordt beschuldigd van moord op zijn vriendin. Hij werd ‘s ochtends wakker naast haar bebloede lijk, maar beweert zich daar niets van te herinneren en vermoedt dat er iets is gebeurd tijdens het slaapwandelen. Al snel merkt Kirsten dat er meer aan de hand is. Ze krijgt af te rekenen met een geduchte tegenstander. Kan ze tijdig inschatten vanuit welke hoek het gevaar komt? Of wordt dit haar allerlaatste strafzaak?

Over de auteur
Hilde Vandermeeren (°1970) studeerde psychologie en is een van de meest bekroonde Vlaamse thrillerschrijfsters. Ze schreef 45 kinder- en jeugdboeken. Ruim 30 titels werden vertaald in o.a. het Deens, Duits, Spaans, Frans, Koreaans en Chinees. Ze won diverse literaire prijzen in Vlaanderen en Nederland
Walter Damen studeerde rechten aan Ufsia in Antwerpen en aan de KU Leuven. In het kader van zijn studies haalde hij ook bijkomende certificaten, waaronder gerechtelijke geneeskunde. Hij trad op als advocaat in verschillende gemediatiseerde dossiers en is medeauteur van verschillende boeken, waaronder meerdere bestsellers. Hij was ook een van de gezichten in de serie Strafpleiters op Canvas.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Meedogeloos

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Van welk boek van Hilde Vandermeeren werden onlangs de wereldwijde Engelse vertaalrechten verkocht?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Meedogenloos’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)