Op 14 maart is de nieuwe standalone thriller van Bart Debbaut 
uitgekomen: De Mol.
Het boek is gebaseerd op het immens populaire tv-programma Wie is de Mol? welke in Nederland net afgerond is. De Vlaamse variant start 25 maart.
Namens uitgeverij Lannoo mogen wij 4 unieke exemplaren van deze spannende en actuele thriller verloten. De boeken zijn namelijk gesigneerd, genummerd en voorzien van een vingerafdruk van Bart Debbaut! Dit was speciaal voor de boekpresentatie waarbij wij ook aanwezig zijn geweest.
Wil je kans maken op 1 van deze unieke exemplaren? Lees dan snel verder hoe!

Waar gaat het boek over:

Een groep van tien kandidaten – waaronder één saboteur – maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Een prachtige locatie en spannende opdrachten: het avontuur lonkt!

Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. In welk jaar deed Bart Debbaut zelf mee aan Wie is de Mol?
  2. Wie was De Mol in 2016 (Nederlandse versie)?
  3. Hoeveel boeken heeft Bart Debbaut geschreven voor De Mol?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 1 april 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie De Mol.

(Wanneer je Facebooknaam anders is dan je naam of mailadres, vermeld dit er dan ook even bij!)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)