Op 4 september verschijnt bij Hamley Books de nieuwe spannende roman van Jean-Paul Dullers, De zaak Tom. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank. De zaak Tom

Het verhaal

Coppens & Vercauteren zijn de beste vrienden, een uniek stel rechercheurs dat eigenzinnig in het leven staat en zich niets aantrekt van wat anderen over hen denken. Tom is een populaire jongen met Down, die wordt neergeslagen in een manege. De Genkse recherche, met het koningskoppel Coppens en Vercauteren, gaat op zoek naar de dader. Ze moeten alles uit de kast halen om een spoor van de dader te vinden in de gesloten Limburgse gemeenschap. Lukt het ze de zaak op te lossen voor er nieuwe slachtoffers vallen?

Over de auteur

Jean-Paul Dullers (64) is een Vlaming met Limburgse roots. Hij is germanist en woont in Branst, een dorp in Klein-Brabant dat lééft, waar hij onder meer voetbaltrainer is van de G-ploeg, en vrijwilliger bij huize De Steiger en De Schakel. Hij geeft ook taallessen in enkele basisscholen. Hij houdt van sporten en heeft in een vorig leven gevoetbald en onder meer vijf marathons gelopen.

Hij schreef inmiddels reeds drie romans, ‘Een Vlucht Vooruit’, ‘Hondenleven!’ Zijn derde boek ‘De Zaak Tom’, verschijnt in 2020 bij uitgeverij Hamley Books, de eerste in een reeks met de rechercheurs Coppens en Vercauteren, een sympathiek duo boezemvrienden, wat van ‘De Zaak Tom’ een unieke samenstelling van een roman en een spannend boek maakt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Voor wie schrijft Jean-Paul Dullers graag boeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tom’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt !

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


 

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)