De bloemist

Op 5 maart verscheen bij uitgeverij HarperCollins de thriller De bloemist van C.L. Pattison. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Amy Mackenzies leven gaat haar voor de wind. Haar bedrijf in bloemsierkunst floreert en ze heeft een bestand van vermogende klanten, onder wie twee wel heel glamoureuze: de architect James Elliott en zijn mooie vrouw Eleanor. Maar hoezeer ze ook probeert om deel uit te maken van hun wereld, Amy wordt nooit echt geaccepteerd.

Tot ze door het stel wordt ingehuurd om de bloemen te verzorgen voor een groot feest. Eindelijk krijgt ze de kans om het leven te leiden waar ze altijd van heeft gedroomd. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, kijkt iedereen echter direct naar Amy. De bloemist moet vechten om haar naam te zuiveren en ontdekt daarbij een nieuwe kant van de Elliotts.

Maar Amy zelf verbergt een nog groter geheim. En tegen de tijd dat ze zich realiseert dat het verleden haar heeft ingehaald, is het misschien al te laat…

Over de auteur
C. L. Pattison was ruim twintig jaar entertainmentjournalist in Londen, voordat ze naar het platteland verhuisde en in Hampshire bij de politie ging werken. De bloemist is haar internationale doorbraak.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met “De bloemist” breekt Pattison internationaal door, maar welke twee boeken van haar hand zijn al eerder verschenen (in het Engels)?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De bloemist’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)