Zeg maar niets meer...

Op 15 maart verschijnt bij uitgeverij Kluitman de jeugdthriller Zeg maar niets meer… van K.R. Alexander. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Nomi is als de dood voor poppen. Toch ontkomt ook zij niet aan de nieuwste rage: een slimme pop die gebruikmaakt van kunstmatige ­intelligentie. Ondanks haar angst vindt Nomi een onverwachte vriendin in de pop, die ze Alice noemt. Ze kan haar alles vertellen en Alice praat terug. Alice kan zelfs onder woorden brengen wat Nomi denkt. Wat ze écht denkt. Iets waar Nomi zelf altijd moeite mee heeft. Het gekke is: hoe meer Alice voor Nomi praat, hoe meer Nomi haar ­eigen stem verliest. Alice lijkt het over te willen nemen. Kan Nomi haar slimme pop te slim af zijn? Zeg maar niets meer… i

Over de auteur
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyauteur Alex R. Kahler. Hij heeft meer dan 20 boeken geschreven voor jongeren en volwassenen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Het hoeveelste deel is “Zeg maar niets meer…” in de horrorland serie?
  • 2. Wie van ons team las de voorgaande delen van deze serie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zeg maar niets meer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)