Onlangs verscheen de nieuwste thriller van Michael Robotham, De andere vrouw
In samenwerking met Uitgeverij Cargo (waarvoor dank) mogen wij maar liefst 3 exemplaar van dit boek weggeven. 2 paperbacks en 1 epub!

Waar gaat De andere vrouw over? 

Een geheim leven. Een geheim huwelijk.

Een moordenaar die je geheimen kent.

William en Mary zijn al zestig jaar getrouwd. William is een gerenommeerd chirurg, Mary zijn liefdevolle echtgenote. Ze geloven beiden dat je de wereld in goed of slecht kan indelen. William en Olivia zijn al twintig jaar samen. William is een gerenommeerd chirurg, Olivia een oud-tennisspeelster. Ze maken samen prachtige reizen en zijn getrouwd op Bali. Klinisch psycholoog Joe O’Loughlin kent maar een van deze twee verhalen, maar als hij zijn vader bezoekt in het ziekenhuis komt zijn leven op de kop te staan. Wie is de mysterieuze vrouw die aan Williams bed zit te huilen? Een vriendin, een maîtresse, een leugenaar, of een moordenaar?

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Uit hoeveel delen bestaat de serie rondom Joe O’Loughlin?

Stuur je antwoord voor 25 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Robotham’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 en of je een paperback of een epub wil ontvangen (of dat het niet uitmaakt!). Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)