Het eerste boek van Chris Whitaker is pas verschenen. 
In samenwerking met Uitgeverij A.W. Bruna (waarvoor dank) mogen wij een exemplaar van dit boek weggeven.

Waar gaat Alle slechte meisjes over? 

Raine klaagt weleens dat er nooit iets opwindends gebeurt in Grace.

Papa zegt: “Wees voorzichtig met wat je wenst…’

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en ze is een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt als dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine.

Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt. Met deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sherrif gaat ervan uit dat Summer uit vrije wil is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit.

Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? 

Stuur een mail voor  26 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Whitaker’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)