Jeff Kinney, de winnaar van De Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2018, komt naar Nederland. Ter promotie van zijn boeken reist hij de hele wereld over en op 4 en 5 december ontmoet hij zijn Nederlandse fans (en Sinterklaas!).

Op 4 december is Jeff Kinney in Friesland. Tafelheer van DWDD, presentator van Het Klokhuis en Fries Habtamu de Hoop overhandigt hem die ochtend in Theater Sneek (in het bijzijn van honderden kinderen van Friese basisscholen), de eerste Friese editie van Het leven van een Loser: It libben fan in labbekak.

Jeff Kinney bezoekt Madurodam op 5 december en ’s middags ontmoet hij zijn fans bij boekhandel Paagman Den Haag. Tevens verrassen we Jeff Kinney met een bezoek van Sinterklaas.

Over Het leven van een Loser
In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht van de serie Het leven van een Loser, en wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen! Jeff Kinney heeft twee keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen: met Gedumpt en Drie keer niks. De serie bestaat intussen uit twaalf delen en blijft ongekend populair onder kinderen vanaf 9 jaar. Jeff Kinney was twee keer eerder in Nederland, en dat was steeds een groot succes. Hij sprak overvolle zalen toe en signeerde honderden boeken.

Wil je Jeff Kinney ontmoeten? Dat kan!
Wil je de grappigste schrijver van de wereld ontmoeten en/of ken je iemand die megafan is van de serie? Kom dan naar een van de onderstaande locaties! Iedereen die komt krijgt een uniek Sinterklaascadeau van Jeff Kinney zelf: een superleuke Loser-pet! Daarnaast neemt hij de tijd om de boeken van alle aanwezige Loser-fans te signeren.

bron: www.uitgeverijdefontein.nl

Programma

Het leven van een Loser: Fryske edysje.

It libben fan in Labbekak is it earste diel yn ’e megasuksesfolle searje It libben fan in Labbekak fan Jeff Kinney. It ferhaal fan in ûnferjitlike antyheld.

Sjoerd fynt it libben in hel. Op ’e middelbere skoalle moat er him steande hâlde tusken ÛNDERKRÛPERS út ’e brêgeklasse en folgroeid ROSMOS dat him al skeart. Op in dei krijt er fan syn mem in leech DEIBOEK. ‘Ast mar net mienst dat ik “leaf deiboek” hjir en “leaf deiboek” dêr begjin te skriuwen.’

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)