Op 8 september verscheen bij Kluitman de nieuwe Young Adult van Marlies Slegers, Grenzeloos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.Grenzeloos

Het verhaal

Wanneer de zestienjarige Tabitha op een avond bij Dox en zijn vrienden is, loopt alles uit de hand. Tabitha weet niet meer precies wat er gebeurd is. Stemde ze toe? Of ging Dox over haar grenzen heen? Iedereen heeft zijn eigen versie van het verhaal. Haar vriendin Eline, die er die avond bij was, vindt dat Tabitha gewoon haar mond moet houden. Dox ontkent alles. Job twijfelt of hij zijn vriend moet steunen of moet opkomen voor Tabitha. Tabitha vraagt zich af of ze aangifte moet doen. Wie kan ze in vertrouwen nemen? En wie spreekt de waarheid?
Grenzeloos is een verhaal over seksueel overschrijdend gedrag, schuld en grenzen respecteren. Nee. Is. Nee.

Over de auteur

Marlies Slegers groeide op in Indonesië. Tijdens haar jeugd hield ze dagboeken bij en schreef ze verhalen en gedichten. Op haar achttiende verhuisde ze naar Nederland, waar ze commerciële economie studeerde. Het schrijven bleef echter lonken. Ze schreef korte verhalen voor volwassenen en richtte zich op verhalen voor kinderen. Inmiddels heeft ze meer dan twintig boeken op haar naam staan, waaronder de serie ‘I Love Liv’ en het handboek Soci@l Kids – Je kind op social media.

Lees hier het eerste hoofdstuk van …

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Van welke auteurs leest Marlies Slegers, als volwassene, nog graag de kinderverhalen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Grenzeloos’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)