Wij mogen namens J. Sharpe een gesigneerd exemplaar van zijn thriller Eden (uitgeverij Zilverspoor) verloten, waarvoor hartelijk dank!

Waar gaat het boek over:

Engelen: ze zijn onder ons. Ik kan het weten. Er zit er één in me gevangen. Maar het beeld dat je waarschijnlijk hebt over deze “helpers van God” is verkeerd, dat garandeer ik je. Het zijn maniakale klootzakken.

Anna Meisner ontwaakt, naakt en in de war, vastgebonden op een stoel in een donkere ruimte. Tegenover haar zit een vrouw die sprekend op haar lijkt. Met tranen in haar ogen zet de vrouw een pistool tegen haar slaap en schiet zichzelf dood. Anna wordt pas dagen later gevonden, onderkoeld en op sterven na dood. Maar als ze in het ziekenhuis wakker wordt, komt ze er achter dat de politie haar niet als slachtoffer ziet, maar als dader. Het is het begin van een reeks catastrofale gebeurtenissen waar zij onderdeel van lijkt uit te maken. Is dit het einde van de mensheid?

Eden is een apocalyptische thriller met verborgen verwijzingen naar de Bijbel en het geloof. Degenen die van puzzelen houden kan zijn of haar lol op in een poging ze te vinden.

Lees hier een fragment uit Eden.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht en geef antwoord op de volgende vraag:

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 4 september 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Eden.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)