De gevaarlijke strijd

Op 7 maart verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De gevaarlijke strijd van Marjo de Vroed. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na haar avontuur met de Graaf probeert Rowin haar oude leven weer op te pakken. Alleen Aintín, haar oudtante, gedraagt zich vreemd en afstandelijk.
Alles wordt anders als er een man in een zwarte mantel opduikt. De wolven uit het eerste visioen blijken springlevend en het kerkhof komt opnieuw in gevaar. Rowin ontdekt tot haar afgrijzen dat er geheimen in de familie zijn waar ze niets van af wist, maar die alles met haar te maken hebben.
Ongewild wordt Rowin meegezogen in een gevaarlijke strijd om de macht, waarbij haar vrienden op het kerkhof lang niet zo veilig zijn als ze dacht.
Een boek voor dappere 10-jarige die niet bang zijn van spoken.

Over de auteur
Marjo de Vroed (1965) is getrouwd en moeder van drie volwassen dochters. Van kleins af aan heeft ze verhalen geschreven: als klein meisje in de schoolkrant, als puber in schriftjes en als volwassene in de vorm van eindmusicals voor haar klas.
In 2018 heeft ze het roer omgegooid en is ze zich gaan toeleggen op wat ze al jaren graag wilde doen: een boek schrijven. Haar ervaring als leerkracht hielp haar bij het tot stand komen van haar eerste kinderboek. Sindsdien heeft ze niet alleen twee kinderboeken over de Bosdorp Brigade geschreven, maar zijn er ook twee verhalen van haar gepubliceerd in de bundels Blind vertrouwen (2020) en Onder druk (2021).

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is voor Marjo de Vroed de perfecte plek om te lezen? (Tip: lees hier meer over Marjo)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De gevaarlijke strijd’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegeven!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)