CTRL-A

Onlangs verscheen bij Kluitman de nieuwe YA thriller van Juultje van den Nieuwenhof, CTRL-A. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Robin lijkt een normale jongen uit 4 havo. Op school gaat alles goed en hij brengt veel tijd door met zijn vriendinnetje Elin en zijn beste vriend Appie. Het lukt hem bijna om alles verborgen te houden, tot mevrouw Van Erven, zijn irritante mentor, besluit zich ermee te gaan bemoeien. Ook Elin en Appie krijgen het idee dat er iets met Robin aan de hand is. Hij liegt over waar hij geweest is en heeft steeds vaker agressieve uitbarstingen. En waarom worden ze eigenlijk nooit bij hem thuis uitgenodigd? Maar als ze te dicht bij de waarheid komen, zouden ze daar nog wel eens spijt van kunnen krijgen… CTRL-A is een onheilspellende thriller van de populaire YA-auteur Juultje van den Nieuwenhof. Haar verhalen zorgen gegarandeerd voor kippenvel.

Over de auteur
Juultje van den Nieuwenhof is docente Nederlands en drama. Ze won de Crimezone (nu: Hebban.nl) YA-schrijfwedstrijd. Naast het schrijven van spannende verhalen voor jongeren maakt ze ook graag scripts voor theaterproducties, die ze zelf regisseert.

Lees hier het eerste hoofdstuk van CTRL-A

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welk jaar won Juultje van den Nieuwenhof de Crimezone YA-schrijfwedstrijd en hoeveel boeken zijn er daarna nog van haar hand verschenen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘CTRL-A’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)