Op 10 april verschijnt bij uitgeverij Droomvallei de young adult Gebroken akkoord van Marieke Simons. Marieke maakt deel uit van De Kleurrijke Schrijvers, bestaande uit Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham, Titia Schut, Marieke Simons en Marijke Witman. Op 10 april zullen zij via een boekentour hun boeken presenteren. Ga naar www.dekleurrijkeschrijvers.nl voor meer informatie. Bestel voor 8 april bij uitgeverij Droomvallei en ontvang de boeken gesigneerd met extra verrassingen.

Over Gebroken akkoord

gebroken akkoord

De concurrentie was oneerlijk. Deze strijd ging ik altijd verliezen, tenzij ik bereid was om alles op te geven. Ik had geen keuze. Na het abrupte einde van zijn succesvolle muziekcarrière en de breuk met zijn vriendin Aisling zakte Matthew in een depressie. Langzaamaan lukt het hem om uit dit diepe dal te komen en een nieuwe weg in te slaan. Het laatste wat hij kan gebruiken, is een confrontatie met zijn verleden, en met haar. Hij had Aisling nooit moeten laten gaan. Ditmaal zal Matthew haar ervan overtuigen dat zijn liefde oprecht is. Staan ze aan de rand van iets nieuws of zorgt juist zij voor dat laatste duwtje?

Over de auteur

Marieke Simons is in het dagelijks leven de verbindende factor in haar werk en privé. Ze is dol op ingewikkelde constructies en combineert dit ’s avonds met haar passie voor schrijven en muziek. In 2018 kwam haar debuutroman ‘Geheim akkoord’ uit en in 2019 verscheen haar korte verhaal ‘Onder de vuurtoren’ in de waddenbundel ‘Aangespoelde Verhalen’.

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)