De jacht van de wolf

Onlangs verscheen bij uitgeverij Volt de thriller De jacht van de wolf van Martyn van Beek. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren (ePub/paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als korporaal Xander Duister van het Korps Commandotroepen het einde van zijn diensttijd nadert, wordt hij gerekruteerd door de Militaire Inlichtingendienst, de MIVD. Zijn eerste opdracht is het opsporen van twee beruchte Russische FSB-agenten, die om nog onduidelijke redenen naar Nederland zijn gereisd en een groot gevaar vormen voor de binnenlandse veiligheid. Xander ontdekt een link met een vermiste studente, die een wel heel bijzondere band met het Kremlin blijkt te hebben. Er ontstaat een kat-en-muisspel met de Russen, die Xanders onervarenheid in het inlichtingenvak gebruiken om hun doel te bereiken.
Wanneer de Russen besluiten om hun laatste troefkaart uit te spelen komt Xander oog in oog te staan met een meedogenloze vijand.

Over de auteur
Martyn van Beek is de auteur van meerdere goed ontvangen thrillers, waaronder de populaire Lianne Bloemen-reeks (onder zijn pseudoniem) en de Kobo Original-serie Grenzeloos. Zijn Storytel Original Tweede Kans won de Hebban Award voor Beste Luisterboek van het jaar.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Onder welke pseudoniem heeft Martyn van Beek geschreven?
  • 2. Welke aanslagen brachten Martyn van Beek er toe, of hebben hem geïnspireerd, tot het schrijven van zijn debuut Het verraad van Bali?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De jacht van de wolf’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)