Op 4 juni verschijnt bij uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Corine Hartman, In vrije val. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan het opknappen van haar nieuwe huisje op het landgoed van de instelling.
Dan kruist Mika Priens haar pad, een ex-militair met PTSS die zijn vrouw en kind zou hebben vermoord. Hij overtuigt Faye van zijn onschuld en ze besluit hem te helpen. Samen met Lisa, een medepatiënt, gaat Faye op onderzoek uit, waarbij ze stuiten op de onverklaarbare dood van enkele oud-collega’s van Mika. Heeft Mika hiermee te maken? En is hij echt onschuldig? Of is hij door experimentele behandelingen zijn realiteitszin kwijtgeraakt en een moordenaar geworden?

Over de auteur

Corine Hartman (1964) schreef ruim vijftien thrillers, werd diverse malen genomineerd voor De Gouden Strop en won meerdere malen de Crimezone Award.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoeveel Gouden Strop-nominaties heeft Corine Hartman op haar naam staan?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hartman’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)