Moeraskou

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Geus de thriller Moeraskou van Liza Marklund. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Stenträsk, 1990. Helena, vrouw van politieagent Wiking Stormberg, en haar dochter zijn even naar buiten – maar ze komen niet meer thuis. Het meisje vinden ze in het moeras, Helena blijft spoorloos. Decennia later ontvangt hun zoon ineens een brief in het handschrift van Helena. Wiking kan het niet bevatten: wordt hij gek, ziet hij spoken? Of wordt hij bedreigd – en door wie dan?

Over de auteur
Liza Marklund’s serie over misdaad verslaggever Annika Bengtzon werd heel snel een wereldwijde bestseller. Haar leven op een drukke kranteredactie en het conflict tussen moederschap en carrière vormen de achtergrond voor immens spannende verhalen. Marklund verkocht 12 miljoen romans in 30 talen en mocht meerdere prijzen in ontvangst nemen.

Naast schrijver, journalist, columnist en ambassadeur voor UNICEF is Liza Marklund ook mede-eigenaar van de derde grootste van Zweedse uitgeverij Piratförlaget.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las Poolcirkel?
  • 2. Waar moet je wel en niet van houden volgens onze recensent om je te kunnen laten boeien door Liza Marklund?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Moeraskou’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)