Op 30 juni verschijnt bij Karakter uitgevers bv de nieuwste thriller van Rachel Caine, Bitter falls (deel 4). In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten van het eerste deel uit deze serie: Stillhouse Lake, waarvoor onze hartelijke dank. Ken je deze serie nog niet? Doe dan vooral mee met deze winactie!

Het verhaal

Gina is een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Maar dan wordt door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar onthuld. Gina’s voormalige leven is voorbij, ze begint opnieuw, neemt een nieuwe naam aan, Gwen Proctor, die zich ontpopt als een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen. Nu haar ex in de gevangenis zit, heeft de nieuwe Gwen een toevluchtsoord gevonden in een huis in het afgelegen Stillhouse Lake. Toch blijft ze doelwit van stalkers en internettrollen die denken dat ze iets te maken heeft met de misdaden van haar man. Voorlopig blijft ze erop vertrouwen dat haar kinderen eindelijk rustig kunnen opgroeien. Maar net als ze zich op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er een lichaam gevonden in het meer – en komen er dreigende brieven van een maar al te bekend adres. Gwen moet voorkomen dat ze wordt ontdekt – of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden van een moordenaar die haar wil kwellen. Eén ding is zeker: ze heeft geleerd hoe ze het kwaad moet bestrijden. En ze zal nooit stoppen.

Over de auteur

Rachel Caine is de nummer 1 internationale bestsellerauteur van meer dan vijftien romans. Ze woont met haar echtgenoot in Fort Worth, Texas, samen met hun leguanen Pop-eye en Darwin, hagedis O’Malley en schildpad Shelly. Rachel was accountant, professioneel muzikant en verzekeringsexpert en ze werkt nog steeds onder een geheime naam in de bedrijfswereld.

Lees hier de proloog van Stillhouse Lake.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Mel is echt dol op koekjes, maar op welke vooral? (Tip: lees de proloog om het antwoord te vinden)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stillhouse Lake’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)