Namens HarperColins mochten wij een recensie exemplaar ontvangen  
van het boek De tatoeëerder van Auschwitz. 23 januari verschijnt dit boek in de winkels en zal ook de recensie geplaatst worden op onze website.

Waar gaat het boek over:
In april 1942 wordt een jonge Slowaakse jood naar Auschwitz gedeporteerd.
De man die vroeger Lale Sokolov heette, is vanaf dan gevangene 32407. De SS-officieren benoemen hem tot ‘Tetovierer’, tatoeëerder. Tweeënhalf jaar lang is hij de man die van duizenden gevangenen een nummer moest maken. Zoals gevangene 34902, het meisje Gita. Terwijl hij gedwongen wordt haar te brandmerken, kerft zij haar naam voor altijd in zijn hart.
Gedurende zeventig jaar zwijgen Lale en Gita over het begin van hun relatie.Pas na Gita’s dood durft Lale zijn uitzonderlijke overlevensverhaal te delen.De tatoeëerder van Auschwitz toont de moed van twee jonge mensen en de kracht van liefde onder de meest extreme omstandigheden.

Naar aanloop van de verschijning van het boek en de recensie kunnen jullie hier alvast een preview van het boek lezen.

Leave a Reply

  • (not be published)