Is dit uw werk

Onlangs verscheen bij uitgeverij Neckar de non-fictie Is dit uw werk van Maurits Knegt. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x paperback en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Met Is dit uw werk licht Maurits Knegt een tip van de sluier op over zijn beroep als crime scene cleaner. Of, zoals hij het zelf liever formuleert, gespecialiseerd schoonmaker. De meeste mensen zullen bij zijn vak meteen denken aan tv-programma’s zoals Criminal Minds of CSI, maar hoe is zo’n beroep in werkelijkheid? Hoe kom je überhaupt in dit vak terecht? En wat kom je er zoal tegen? Met respect, maar ook met openheid en luchtigheid, vertelt hij over de dingen die hij samen met zijn ex-vrouw Hester heeft meegemaakt tijdens het schoonmaken van honderden plaatsen delict. Maurits Knegt (Hoogeveen, 1968) leerde pas op latere leeftijd goed lezen en schrijven. Daarop ontwikkelde hij in korte tijd een vlotte, beeldende schrijfstijl die hij gebruikt om met een scherpe blik situaties uit zijn leven te schetsen. Ongepolijst, eerlijk en recht uit het hart.

Over de auteur
Maurits Knegt – geboren in Hoogeveen in 1968 – leerde op latere leeftijd pas goed lezen en fatsoenlijk schrijven. In korte tijd ontwikkelde ‘Maus’ een vlotte en beeldende schrijfstijl.

Op zijn website mauritsknegt.nl schrijft hij over alledaagse dingen, over ‘zijn meiden’, een bezoek aan de buurtsuper, of over zijn kat ‘Spikkel’. Maurits weet met zijn schrijverij een gevoelige snaar te raken of een glimlach op je gezicht te toveren. Ruw, eerlijk en recht uit zijn hart.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Is dit uw werk

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het boek is uitgebracht rond De Dag van de Schoonmaker. Welke dag is deze dag?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Is dit uw werk’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


PLaats hier de link van Bazarow

Leave a Reply

  • (not be published)