De Puzzelman

Op 5 januari 2021 verschijnt bij HarperCollins de nieuwe thriller van Nadine Matheson, De Puzzelman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als er lichaamsdelen nabij de Theems worden gevonden in de Londense wijk Deptford, wordt inspecteur Anjelica Henley van de Serial Crime Unit op de zaak gezet. De aanwijzingen doen haar denken aan het werk van Peter Olivier, beter bekend als De Puzzelman, die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor zijn daden. Zijn methode was gruwelijk. Hij deelde zijn slachtoffers op in stukken: hoofd, benen, armen, handen en voeten.

Wanneer er korte tijd later een afgehakt hoofd bij inspecteur Henley wordt afgeleverd, realiseert ze zich dat de moordenaar zijn slachtoffers niet willekeurig uitkiest, maar er een persoonlijk spel van maakt. Om de waarheid te achterhalen moet Henley haar eigen demonen in de ogen kijken. En als Peter Olivier uit de gevangenis ontsnapt, heeft ze te maken met twéé uiterst meedogenloze seriemoordenaars…

Over de auteur
Nadine Matheson is altijd al gepassioneerd geweest door schrijven en verhalen vertellen. Ze is geboren en woont in Londen.
In 2016 won ze de City University Crime Writing Competition en voltooide ze in 2018 de Master Creative Writing (Crime / Thriller Novels) aan de City University of London met onderscheiding.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • De Puzzelman is niet haar eerste boek, wat is de titel van haar eerste boek (is alleen in het Engels uitgegeven) en in welk jaar kwam dit boek uit?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 januari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Puzzelman’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)